Buurten in Buiten

4 oktober 2017

Welkom in Almere Buiten!

In het afgelopen jaar bent u in Almere Buiten komen wonen en heeft u vast al ervaren wat een fijn stadsdeel dit is! In een groene omgeving dichtbij de Oostvaardersplassen, met ruim opgezette wijken, bijzondere architectuur, mogelijkheden voor sport en ontspanning en een mooi winkelcentrum.

Omdat ik erg trots ben op ons stadsdeel en u er graag op een andere manier kennis mee wil laten maken nodig ik u uit voor ‘Buurten in Buiten’: een introductiemiddag op zaterdag 4 november 2017. Deze introductiemiddag is speciaal voor nieuwe inwoners van Almere Buiten. Tijdens deze middag nemen Buitenaren en medewerkers van de gemeente Almere u mee in wat het stadsdeel te bieden heeft, waar u terecht kunt met vragen en waar u andere Buitenaren kunt ontmoeten. Ook kinderen zijn van harte welkom. Uiteraard zorgen we tijdens deze middag voor een hapje en een drankje.

Wij weten van te voren graag op hoeveel personen we kunnen rekenen. Geef u dus snel (uiterlijk 27 oktober) per mail op via buiten@almere.nl. Er is plek voor 50 personen. Bij meer belangstellenden organiseren we de introductie op een ander moment nog een keer.