Skip to content

Bouwen in het centrum

Bouwen in het centrum

Middels deze website houden wij u op de hoogte de bouw van de verschillende blokken. Naast algemene informatie zijn hier ook de artist impressions afgebeeld en kunt u de veel gestelde vragen doornemen. Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact op met de gemeente via info@almere.nl onder vermelding van Bouw kavels Centrum Almere Buiten.

 

 

Huurappartementen De Molenwiek

Waar: Staalstraat, op de plek van het voormalige gezondheidscentrum. Dit is inmiddels ondergebracht in De Bouwmeester aan de M.J. Granpré Molièrestraat 2.
Wat: Een woontoren met 76 appartementen, waarvan 73 driekamerwoningen, 2 tweekamerwoningen en 1 eenkamerwoning (sociale huur).
Wanneer: De bouw start eerste kwartaal 2019. De oplevering is gepland in het voorjaar van 2020.
Hoogte: 9 bouwlagen.
Bijzonderheden: Het ontwerp is van Klunder Architecten. Straks zit hier ook een wijkkantoor van de Alliantie.
Meer informatie: Zie de projectpagina Molenwiek op de website van de Alliantie. Als u op de hoogte wilt blijven van dit project, kunt u een mail sturen naar molenwiek@de-alliantie.nl t.a.v. Jolanda Niessen.

De locatie waar huurappartementen De Molenwiek gebouwd worden
De locatie waar huurappartementen De Molenwiek gebouwd worden

Castrolanda/Holambra, Bolivar en Carambei

Sinds het voorjaar van 2017 is Trebbe in opdracht van GoedeStede een woningbouwproject gestart. Dit project bestaat uit drie delen: De Castolanda/Holambra, Bolivar en Carambei. In het voorjaar is gestart met de bouw van de Castrolanda en Holambra. In het najaar is de bouw van Bolivar en Carambei gestart. De realisatie staat voor het einde van het jaar/begin volgend jaar op de planning.

De appartementen zijn sociale huurwoningen. Wilt u weten of u kans maakt op één van de woningen? Neem contact op met de verhuurder, GoedeStede. 
 

Artist impressions

Brieven

Onderstaand de brieven die verstuurd zijn ter informatie.