Skip to content

Bouwen in het centrum

Bouwen in het centrum

Sinds het voorjaar van 2017 is Trebbe in opdracht van GoedeStede een woningbouwproject gestart. Dit project bestaat uit drie delen: De Castolanda / Holambra, Bolivar en Carambei. Sinds het voorjaar is gestart met de bouw van de Castrolanda en Holambra. Vanaf het najaar wordt gestart met de bouw van blok 18 en 16. De realisatie van blok 16 staat voor het einde van het jaar/begin volgend jaar op de planning. De komende weken wordt wel al gestart met het bouwrijp maken van de grond, zodat er gestart kan worden met heien. 

Middels deze website houden wij u op de hoogte de bouw van de verschillende blokken. Naast algemene informatie zijn hier ook de artist impressions afgebeeld en kunt u de veel gestelde vragen doornemen. Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact op met de gemeente via info@almere.nl onder vermelding van Bouw kavels Centrum Almere Buiten.

Appartementen 

De appartementen zijn sociale huurwoningen. Wilt u weten of u kans maakt op één van de woningen? Neem contact op met de verhuurder, GoedeStede

Artist impressions

Brieven

Onderstaand de brieven die verstuurd zijn ter informatie.