Werk aan de weg: Spectrumdreef

Van zaterdag 4 juli tot en met vrijdag 14 augustus 2020 voert de gemeente Almere werkzaamheden uit aan de Spectrumdreef. Het asfalt is in slechte staat, daarom krijgt de  dreef nieuw asfalt. De asfaltdeklaag vertoont slijtage. Dit is te zien aan de scheur- en spoorvorming. Dit komt door ouderdom, het steeds intensiever wordende wegverkeer en door het weer (droogte, hitte en vorst). Deze omstandigheden hebben gezorgd voor het verslechteren van het wegdek. 

De Spectrumdreef wordt opnieuw geasfalteerd en hiervoor is het nodig dat de dreef in fasen wordt afgesloten. Tijdens de afsluitingen worden omleidingen aangegeven met de bekende gele borden.

Wat gaan we doen?

Eerst verwijderen we de oude asfaltlaag. Daarna komt er een nieuwe laag asfalt op. We vernieuwen het asfalt om zo de kwaliteit van het wegdek en daarmee de veiligheid voor het verkeer te borgen.

De werkzaamheden worden drie fasen uitgevoerd. Zo beperken we de overlast voor de omliggende wijken. Het eerste deel begint aan de kant van de A6. De laatste fase eindigt bij de Evenaar. 

Uw bedrijf

Uw bedrijf is gevestigd in de omgeving van de Spectrumdreef en is veelal bereikbaar via deze dreef. Wij willen graag dat tijdens de afsluiting van de Spectrumdreef uw bedrijfsvoering zo aangenaam mogelijk blijft. Wij hopen dat de omleidingen zo min mogelijk hinder opleveren voor uw bedrijfsvoering. De bedrijven zijn tijdens de werkzaamheden altijd bereikbaar. 

Vragenlijst voor bedrijven

Vragen met een * zijn verplicht.

Vragenlijst Spectrumdreef

Grote Vaartweg voor ondernemers

vragenlijst